У мерії Одеси проводять обшуки. Львів – наступний?

15:22 22 листопада 2019 р.

Фото до новини

Співробітники Служби безпеки України, Державного бюро розслідувань і Генпрокуратури проводять слідчі дії в будівлі мерії Одеси і в муніципальному департаменті фінансів.

Про це «Думській» повідомили джерела в міськраді, підтверджує Укрінформ. «Співробітники СБУ, ДБР і Генпрокуратури проводять слідчі дії в будівлі мерії Одеси на Думській площі і в муніципальному департаменті фінансів на Жуковського. У рамках якого кримінального провадження працюють правоохоронці, поки що не відомо», - йдеться у повідомленні.

Водночас повідомляється, що слідчі вилучають документи в департаменті фінансів і юридичному департаменті. «За неперевіреною інформацією, їх цікавить фінансова допомога, яку місто надає КП «Теплопостачання м. Одеса». Нагадаємо, за останній рік це підприємство поглинуло майже мільярд бюджетних гривень», - пише видання.

Крім того, як ідеться у повідомленні, обшукують і приміщення департаменту з організації роботи міськради. «Слідчі дії, і справді, пов'язані з ТМО, а точніше, з погашенням за рахунок міського бюджету 200-мільйонного боргу підприємства перед банком «Надра», - наголошується в публікації видання.

Про це повідомив Укрінформ.

Нагадаємо, що вчора Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів