У Медиці мікроавтобус з українцями в'їхав у вантажівку. Двоє загиблих

17:18 12 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Трагічна подія сталася близько 4 ранку в селі Медика, розташованому неподалік польсько-українського кордону.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Двоє українців загинуло в ДТП у селі Медика поблизу польсько-українського кордону.

Трагічна подія сталася близько 4 ранку в селі Медика, розташованому неподалік польсько-українського кордону. Водій мікроавтобуса Fiat, у якому перебувало семеро українців, в’їхав у задню частину вантажівки з напівпричепом, що стояла на проїжджій частині дороги.

Двоє пасажирів, 45-річна жінка та 60-річний чоловік, загинули на місці події. Інші п’ять осіб отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені до лікарні для отримання медичної допомоги.

Слідчі вже розпочали розслідування причин аварії, яке включатиме аналіз дорожніх умов та стану водія на момент ДТП. Відомо, що водій мікроавтобуса — громадянин України — не був під впливом алкоголю, але деталі події все ще залишаються невизначеними.

Ця трагедія викликала значний резонанс в українській спільноті, оскільки з моменту початку війни багато українців стали на шлях до Польщі в пошуках безпеки та кращого життя. Друзі та родичі загиблих висловлюють свої співчуття та розпач через цю втрату.

Влада Польщі вже висловила готовність допомогти українським громадянам, які постраждали в цій аварії, забезпечивши необхідну медичну підтримку. Крім того, місцеві організації оголосили про збір коштів для допомоги родинам загиблих.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів