У лютому найбільше незаконних рубок дерев було навколо Старого Самбора

18:15 8 березня 2024 р.

Фото до новини

Завдано збитків державі на майже 4 мільйони гривень.

Про це повідомила Державна екологічна інспекція України, пише DailyLviv.com.

З  23 по 29 лютого 2024 року територіальними та міжрегіональними територіальними  органами Державної екологічної інспекції України складено 255 протоколів про адміністративні правопорушення.

Найбільш резонансними за порушенням вимог природоохоронного законодавства стали Житомирська, Кіровоградська та Львівська області.

Інспекцією у Львівській області скеровано позов до Господарського суду Львівської області про відшкодування збитків ДСГП «Ліси України» на суму 2 млн 37 тис. 102 грн., заподіяних навколишньому природному середовищу внаслідок незаконної рубки дерев у межах території об’єкту ПЗФ НПП «Бойківщина» на території ДП «Турківське ЛГ» без спеціального дозволу. 

Проведено розрахунок збитків на суму 876 тис. 407 грн. за незаконну рубку дерев різних порід на земельній ділянці покритій лісом, за межами населеного пункту м. Старий Самбір, що не належить до лісового фонду Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс» та філії «Самбірське ЛГ» ДП «Ліси України». Матеріали скеровано до Самбірського РВП ГУНП у Львівській області. 

Проведено розрахунок збитків на суму 1 млн 143 тис. 460 грн. за незаконну рубку дерев різних порід на території Стрільбицького (Бачинського) лісництва Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс». Матеріали скеровано до Самбірського РВП ГУНП у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів