У Львові з’ясують походження "австрійської" бруківки на приватних територіях

10:33 29 травня 2020 р.

Фото до новини

Міськрада Львова оперативно відреагувала на інформацію у соцмережах про виявлену бруківку на приватній території у м.Винники на вул. Озерній.

Сьогодні зранку туди виїхали представники департаменту житлового господарства та інфраструктури, викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка зараз з’ясовує походження бруківки.

«Ми оперативно відреагували на інформацію про виявлену бруківку у Винниках на вул. Озерній. Зранку туди виїхали представники департаменту, представники ЛКП «Львівавтодор». Зі слів власника, це його власна бруківка, яку він придбав на сайті OLX. Ця бруківка була демонтована з приватної території колишньої ШРБУ № 1. У власника є підтвердження цих слів, яке він готовий надати поліції. Однак, ми викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка зараз з’ясовує цю ситуацію", — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Активісти-захисники старовини пропонують, щоб правоохоронці з'ясували походження кожного квадратного метра бруківки на приватних територіях на Львівщині. У такий спосіб буде легше довідатися, куди вона часто щезає після ремонтів "австрійських" вулиць Львова. 

Нагадаємо, у Львові безкарно крадуть австрійську бруківку – міськрада і міліція на це не реагують.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів