У Львові звільнено з органів МВС співробітника ДАІ, який сів за кермо нетверезим

12:23 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Громадські активісти зупинили автомобіль, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння.

16 травня, близько другої години ночі, громадські активісти зупинили у Львові автомобіль «Мерседес-Бенц», водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння. Як з’ясувалось згодом, керував автомобілем інспектор дорожнього-патрульної служби БДПС ДАІ ГУМВС України у Львівській області, який знаходився поза службою. За фактом було складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

«Проведеним службовим розслідуванням, за грубе порушення дисципліни, норм професійної та службової етики, положень Дисциплінарного статуту ОВС України, Закону України «Про міліцію», що призвело до дискредитації звання працівника міліції перед громадськістю, на працівника ДАІ накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ», – повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Про це розповіли сьогодні, 12 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів