У Львові зазнали ножових поранень учасники масової бійки

09:40 14 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

13 грудня о 21:00 біля кінотеатру «Супутник» на вулиці Повітряній у Львові сталася масова бійка.

Про це повідомили в п’ятницю, 14 грудня, на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли: «Зі слів свідків, конфлікт виник із незрозумілих причин. В побоїщі брали участь як підлітки, так і старші (25-40 років) чоловіки».

«Поліцію і швидку викликали очевидці події. Відомо, що бійка була між старшими чоловіками, років 25-40, які перебували в алкогольному сп’янінні, бо щойно покинули ресторан «Левандівський ґазда». Відтак, участь в суперечці взяло близько пів сотні осіб. Під час цього конфлікту ножове поранення отримав хлопець 16 років – свідки твердять, що нападник використав розбиту пляшку горілки «Немирів». Також ножове поранення отримав й старший за віком учасник дебошу», – поінформували також на порталі оперативних новин.

«Унаслідок левандівської баталії постраждали дві особи. У чоловіка 1994 року народження – колото-різана рана правої пахової ділянки, хлопець 2001 року народження отримав проникаюче поранення черевної стінки. В стані середньої важкості потерпілий госпіталізований у реанімацію», – повідомили також на порталі оперативних новин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів