У Львові затримано крадія фото-відеотехніки німецького журналіста

12:15 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це повідомляє сьогодні, 10 жовтня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

За його інформацією, 4 жовтня журналіст із Німеччини звернувся у Галицький райвідділ Львова зі заявою про крадіжку у нього в передпокої одного з готелів у цьому місті, де він зупинився, професійного обладнання – фотоапарату, декількох об’єктивів та інших цінних речей – на загальну на суму 5 тисяч євро. Але, як запевнив заступник начальника Львівського міського управління міліції, підполковник міліції Павло Гарасим, «проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку ЛМУ встановили особу чоловіка, котрий міг бути причетним до скоєння цього злочину та невдовзі затримали його».

Зі слів правоохоронця, «затриманий – 33 річний львів’янин, двічі судимий, у скоєному зізнався і навіть повернув частину викраденого (іншу частину, а саме – кілька об’єктивів, за його словами, продав на радіо ринку)». А також розповів, що у готель він прийшов в особистій справі і у передпокої побачив речі, що лежали без нагляду.

«Пройти повз таке спокійно він не зміг, тому взяв речі, вийшов з готелю, сів у тролейбус та поїхав оцінювати викрадене. Про що, за його власними словами, дуже жалкує і розкаюється», – додає Павло Гарасим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів