У Львові затримали ще двох співучасників вбивства валютника

00:15 5 червня 2020 р.

Фото до новини

У Львові поліціянти затримали ще двох співучасників розбійного нападу та вбивства 49-річного валютника Віктора Д., яке трапилося 22 квітня.

Зловмисників, мешканців Львова віком 48 та 49 років, 4 червня затримали оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини.

Про це повідомили у ГУ поліції Львівської області.

До затримання нападників також були задіяні бійці батальйону особливого призначення поліції Львівщини.

Як повідомлялось раніше, збройний напад на двох мешканців Львова віком 49 та 50 років стався 22 квітня у під’їзді одного з будинків на вулиці Академіка Павлова.

Як встановили правоохоронці, нападників було четверо. Вони застосували вогнепальну зброю, при цьому молодший із потерпілих від отриманих поранень помер на місці події, старший – отримав тілесні ушкодження. Зловмисники заволоділи значною сумою грошей, після чого втекли.

За фактом співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.187 (розбій) КК України та п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі із конфіскацією майна.

«У той самий день поліцейські затримали першого зловмисника - раніше судимого 45-річного львів’янина,. 23 квітня проведеними оперативно-розшуковими заходами ми встановили місце перебування та затримали одного з його спільників, також жителя Львова віком 40 років. Ще двоє нападників були затримані 4 червня в місці, де вони переховувались»,- повідомив заступник начальника головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів