У Львові затримали продавців нерозмитнених авт з фальшивими документами

20:59 7 лютого 2021 р.

Фото до новини

Трьох жителів Львова віком 23, 24 та 29 років, які реалізували нерозмитненний «Фольксваген Пасат» з підробленими документами, викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції спільно з співробітниками Управління карного розшуку поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1.

Про це інформує поліція Львівщини, пише DailyLviv.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановили, що зловмисники придбали привезений  з-за кордону автомобіль «Фольксваген Пасат», проте не розмитнили в установленому порядку, а підробивши документи,  продали покупцю.

Сьогодні, 7 лютого, близько 13.30 поліцейські затримали зловмисників на вулиці Стрийській у Львові під час реалізації ними транспортного засобу. До затримання залучались бійці батальйону поліції спеціального призначення поліції Львівщини та співробітники Управління патрульної поліції Львівської області.

Автомобіль правоохоронці вилучили, зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їмзапобіжні заходи.

За скоєне затриманим загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до вчинення інших кримінальних поавопорушень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів