У Львові затримали підозрюваних у підпалі автомобіля

11:17 22 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, працівники сектору карного розшуку Сихівського райвідділу міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетні 32-річний та 36-річний мешканці міста Львова.

Учора, 21 червня, до Сихівського райвідділу міліції звернувся 40-річний львів’янин, який повідомив, що близько шостої години ранку двоє невідомих підпалили його автомобіль «Фольксваген Т-5», припаркований біля під’їзду його будинку. Проведеними оперативно-розшуковими заходами, працівники сектору карного розшуку Сихівського райвідділу міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетні 32-річний та 36-річний мешканці міста Львова.

Правоохоронці затримали їх неподалік місця події. Під час огляду автомобіля «Мерседес», у якому пересувалися зловмисники, працівники міліції виявили та вилучили каністру з рідиною із запахом бензину та інші речові докази.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. 

Підозрюваних затримано в порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуального го кодексу України. Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів