У Львові затримали підозрюваного в здирництві

11:48 18 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Правоохоронці затримали працівника «Львівської установи виконання покарань №19», якого підозрюють у отриманні неправомірних вигод.

Про це повідомили в понеділок, 18 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва прокуратури Львівської області повідомлено про підозру працівнику держустанови «Львівська установа виконання покарань №19», який скориставшись наданими йому повноваженнями, налагодив схему систематичного вимагання та отримання від ув’язнених неправомірних вигод. Посадовець проносив поза контролем колег заборонені у слідчому ізоляторі речі та предмети. За свої «послуги» чоловік отримував гроші на банківську карку».

«Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади в органах поліції, а також конфіскацію майна», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів