У Львові затримали підозрюваного в крадіжці з аптеки

11:30 11 грудня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

Патрульні затримали підозрюваного в крадіжці з аптеки, вчиненої 20 листопада.

20 листопада патрульні отримали повідомлення про крадіжку з аптеки на площі Соборній у Львові. Її провізор розповіла, що невідомий чоловік, скориставшись тим, що аптекарі обслуговували відвідувачів в іншому кінці залу, таємно викрав кілька лікувально-косметичних кремів на дві тисячі гривень і швидко пішов.

Працівниці аптеки повідомили також, що місяць тому цей чоловік теж викрав креми. За фактом потерпілі написали заяву про крадіжку. Патрульні переглянули відео з камер і запропонували продавців подивитись фотографії осіб, яких патрульні раніше затримували за злочини майнового характеру.

Заявниці чітко вказали на одного чоловіка, який був схожий на злодія. Виявити одразу за місцем можливого проживання чоловіка не вдалось. Та цієї ночі, близько третьої години, патрульні помітили біля автостанції №2 особу, яка намагалася уникнути зустрічі з ними. Пояснити, що робить у такий час на вулиці не зміг.

Патрульні впізнали особу, яку розшукували за ймовірне скоєння крадіжки із аптеки. 26-річний львів’янин вже раніше притягався за крадіжку і розбій. Чоловіка передали слідчим.

Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, в управлінні патрульної поліції Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів