У Львові затримали під час одержання хабара виконувача обов’язків військового комісара (відео)

17:55 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У прес-службі Генпрокуратури повідомили в четвер, що виконувач обов’язків військового комісара «отримав неправомірну вигоду у розмірі 5 тисяч гривень за вирішення питання щодо непризову на строкову військову службу».

«Сьогодні, 14 травня, військовою прокуратурою Західного регіону спільно із працівниками Управління Державної служби боротьби із економічними злочинами ГУ МВС України у Львівській області затримано на «гарячому» виконувача обов’язків військового комісара одного з районів м. Львова», – повідомили в четвер в прес-службі (управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ) Генеральної прокуратури України. У повідомленні йдеться також:

«Посадовець отримав неправомірну вигоду у розмірі 5 тисяч гривень за вирішення питання щодо непризову на строкову військову службу жителя міста. Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (отримання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

Військовослужбовця затримано, відбуваються першочергові слідчі дії. Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років».

Про це повідомили сьогодні, 14 травня, в прес-службі (управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ) Генеральної прокуратури України.

Натомість громадський активіст Сергій Круглов розповів у четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Сьогодні взяли на хабарі в розмірі 5000 грн тимчасового виконувача обов’язків військового комісара Личаківсько-Шевченківсько-Залізничного об’єднаного районного військового комісаріату м. Львова – підполковника Владислава Заришняка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів