У Львові затримали пенсіонера, підозрюваного правоохоронцями у вбивстві

10:48 7 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: 4studio.com.ua

На сходовій клітці між нетверезими чоловіками виник конфлікт, під час якого мешканець будинку наніс загиблому два ножових поранення.

Про це повідомили у вівторок, 7 травня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «6 травня в Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Залізничній у Львові виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала особу загиблого – 43-річного львів’янина».

«6 травня близько 18.40 на сходовій клітці у загиблого виник конфлікт із знайомим – 66-річним мешканцем цього ж будинку, під час якого пенсіонер кухонним ножем наніс йому два поранення – одне в область шиї, друге – у груди. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. На момент сварки чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів