У Львові затримали квартирних злодіїв

13:15 20 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці вилучили у затриманих знаряддя злочину, викрадені золоті вироби та грошові кошти на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомили в четвер, 20 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що працівники карного розшуку Шевченківського відділу поліції затримали 18 лютого на вулиці Хмельницького у Львові двох зловмисників одразу після скоєння злочину. У них правоохоронці виявили та вилучили золоті вироби і грошові кошти на загальну суму понад 200 тисяч гривень, а також знаряддя скоєння злочину.

Двоє львів'ян віком 44 та 51 рік причетні до крадіжки з квартири 55-річного львів’янина. Вони проникли у житло, підібравши ключ до замка дверей. Слідчі Шевченківського відділу поліції повідомили їм про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. 

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали причетних до трьох злочинів, які перебували у розшуку та неодноразово були засудженні за вчинення майнових злочинів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів