У Львові затримали керівника управління міськради

21:50 5 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: npu.gov.ua

Працівники управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції задокументували протиправну діяльність керівника одного з управлінь Львівської міської ради.

Посадовець організував «прозорий» механізм підписання необхідних документів для подальшого виконання робіт переможцями тендеру. За погодження кошторисної документації з виконання ремонтно-будівельних робіт вулиць на території одного з районів Львова вимагав один відсоток «відкату» від загальної суми договору.

Сьогодні, 5 березня, оперативники УЗЕ, слідчі поліції Львівської області за процесуального керівництва прокуратури Львівської області затримали посадовця. Кошти, отримані у якості неправомірної вигоди було вилучено з кишені куртки правопорушника.

Затримання проведено в закладі громадського харчування неподалік міської ради Львова.  На даний час проводяться обшуки у приміщенні Львівської міської ради.

Про це повідомили у вівторок, 5 березня, в прес-службі Національної поліції України.

Натомість у прес-службі Львівської міськради поінформували: «Начальника управління фінансового контролю ЛМР затримали з підозрою в отриманні неправомірної вигоди в розмірі вісім тисяч гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів