У Львові затримали двох грабіжників-іноземців

10:00 9 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Бандити побили й пограбували 32-річного львів’янина та 34-річного мешканця міста Чернігова. Одному з потерпілих нападники ножем заподіяли тілесні ушкодження.

8 червня до Франківського райвідділу міліції Львова звернулися 32-річний львів’янин та 34-річний мешканець міста Чернігова. Чоловіки розповіли, що коли вони знаходилися на одній з вулиць міста, то близько першої години ночі двоє невідомих побили їх, забрали мобільний телефон «LG» та гроші.

Крім того, одному з потерпілих нападники ножем заподіяли тілесні ушкодження. начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк розповів: «Ми встановили особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення. Ними виявилися 31-річний та 17-річний іноземці. Працівники патрульно-постової служби затримали підозрюваних неподалік скоєння злочину та вилучили у них речові докази – мобільний телефон «LG» та ніж». 

Підозрюваних затриманих у порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів