У Львові затримали держвиконавицю, яка за хабар розблокувала б рахунки боржника

12:21 27 червня 2023 р.

Фото до новини

Цього разу свої послуги посадовиця оцінила на 1300 доларів США.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

За вказану «винагороду» жінка обіцяла зняти арешт з майна боржника зі сплати аліментів. За скоєне їй загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Зловмисницю викрили слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, державна виконавиця одного з відділів державної виконавчої служби у місті Львові, 48-річна місцева мешканка, вимагала від боржника, рахунки якого були заблоковані за несплату аліментів, неправомірну вигоду за сприяння в незаконному знятті арешту з майна.

Свої послуги посадовиця оцінила у 1300 доларів США.

Зловмисницю було затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання неправомірної вигоди.

Слідчі повідомили затриманій про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про відсторонення підозрюваної від займаної посади.

На Львівщині суд взяв під варту лікарів, які вимагали хабар у військовослужбовця

Поліціянт у Львові вимагав 3 000 доларів за закриття кримінального провадження

Головного лікаря затримали на Львівщині з хабарем від ухилянта

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів