У Львові засуджено за хабарі п'ятьох медико-соціальних експертів

12:00 1 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомляє у вівторок відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, загальна сума отриманих ними неправомірних вигод складає понад 100 тисяч гривень.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомляє сьогодні, 1 квітня, що Личаківський районний суд засудив до п’яти років позбавлення волі п’ятьох працівників медико-соціальної експертної комісії, які займалися вимаганнями та отриманнями неправомірних вигод. Їх «на гарячому» викрили в лютому 2012 року співробітники управління боротьби з організованою злочинністю обласного управління МВС

Вони встановили, що п’ятеро працівників медико-соціальної експертної комісії аж ніяк не безплатно обіцяли посприяти хворим на кардіологічні захворювання у встановленні групи інвалідності та визначенні відсотків втрати працездатності. У службових кабінетах зловмисників правоохоронці вилучили понад 20 тисяч гривень готівкою.

Причому слідством встановлено 63 факти вимагання та отримання хабарів. Загальна сума отриманих коштів неправомірним шляхом становить понад 100 тисяч гривень.

Відтак Личаківський районний суд засудив кожного з цих п’ятьох працівників медико-соціальної експертної комісії до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавлення права обіймати посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських повноважень строком на два роки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів