У Львові засудили чотирьох бандитів

13:30 19 жовтня 2018 р.

Сихівський районний суд

Сихівський районний суд
Фото: foursquare.com

Сихівський районний суд Львова оголосив вирок чотирьом учасникам організованої групи, члени якої упродовж тривалого часу здійснювали на території Городоцького району розбої, грабежі та крадіжки.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Учасники організованої групи обвинувачувались у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 185 (крадіжка), частиною 5 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством), частиною 4 статті 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, вчинений організованою групою) Кримінального кодексу України. Зловмисники одягали під час нападів маски, прикривали обличчя шарфами, верхнім одягом, а для приховування слідів одягали рукавиці».

«Крім цього, з метою залякування потенційних жертв та подолання їх ймовірного опору, бандити використовували пістолет «Макаров». Прокуратурі вдалось довести провину фігурантів, а відтак, усім їм призначено покарання – від п’яти до восьми років шести місяців позбавлення волі. Проте, одного з них, який і викрив своїх «колег», суд звільнив від відбування покарання з випробуванням на три роки», – поінформували також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів