У Львові запрацювали ще 4 камери фіксації порушень ПДР. Локації

13:58 26 серпня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні, 26 серпня, у Львові запрацювали ще 4 комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

Нові камери фіксуватимуть перевищення встановлених обмежень швидкості у таких місцях концентрації ДТП: на вулицях Богданівській, 44, Кульпарківській, 64а та 93, а також на Любінській, 89. Про це повідомили в управлінні безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР, пише DailyLviv.com

«Ці локації обрано тому, що в попередні роки там відбувалися часті ДТП з потерпілими, причиною яких було перевищення швидкості. Відповідно, міська рада змогла обґрунтувати перед патрульною поліцією України необхідність встановлення камер саме в цих місцях», - зазначив заступник керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.  

Посадовець уточнив, що такі комплекси фіксації можна встановлювати виключно на аварійно-небезпечних ділянках та в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод і лише за письмовим погодженням з відповідним територіальним органом Національної поліції.

Загалом, станом на сьогодні в межах Львівської громади працює 15 систем автоматичної фіксації правопорушень. 

Нагадаємо, відповідальність за перевищення встановлених обмежень швидкості більш  ніж на 20 км/год складає 340 грн, більш ніж на 50 км/год — 1700 грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів