У Львові заочно судять підозрюваного у вбивстві

10:15 16 серпня 2018 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

Підозрюваний у вбивстві 41-річний львів’янин втік після загибелі його знайомого.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 16 серпня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, завершено спеціальне досудове розслідування стосовно 41-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Подія трапилася у вересні 2011 року на одній із вулиць в Шевченківському районі Львова».

«Досудовим розслідуванням з’ясовано, що зловмисник під час раптового конфлікту із 39-річним знайомим наніс йому ножові удари по обличчі та тілу. Після вчинення злочину підозрюваний втік. Тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям чоловіка, він помер на місці події», – поінформували також у прокуратурі.

«З квітня 2012 року лиходій перебуває у міжнародному розшуку. Органом досудового розслідування з’ясовано достатні підстави вважати, що підозрюваний ухилився від слідства та суду аби уникнути кримінальної відповідальності за скоєне, а тому, притягнути до відповідальності у загальному порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством не вбачалося можливим», – розповіли також у прокуратурі.

«Відтак, слідчий суддя дійшов до висновку про наявність підстав, передбачених статтями 297-1, 297-2 та 297-4 Кримінально-процесуального кодексу України та задоволив клопотання прокурора про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування. На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді Львова. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів