У Львові заарештували псевдоправоохоронця

17:45 28 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: holos.fm

Львівська місцева прокуратура №3 домоглася арешту уродженця Луганщини, який 5 січня 2020 року напав, побив та викрав у Львові кошти у довірливої жінки.

Про це повідомили у вівторок, 28 січня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що невідома особа зателефонувала до потерпілої та представилась її донькою, повідомила що потрапила у ДТП і попросила у жінки 10 тисяч доларів, які необхідно передати працівнику правоохоронних органів для врегулювання даної ситуації. Налякана жінка одразу погодилась.

У це й ж день у дім потерпілої прийшов чоловік, який представився правоохоронцем та вимагав запрошену суму. Потерпіла вже готова була віддати кошти але в останній момент попросила зловмисника пред'явити посвідчення, яке б підтверджувало дійсність його слів.

Псевдоправоохоронець зрозумів, що його обман викрито, відтак, завдав жертві кількох ударів кулаком в обличчя та вирвавши із рук кошти-втік. Але його все-таки  затримали.

Йому вже обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без альтернативи внесення застави. Прокуратура Львівщини підписала повідомлення про підозру у злочині за частиною1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), яка передбачає сім років позбавлення волі

Як інформував «ЩЛ», у Львові взяли під варту двох жителів Луганщини, які представлялися працівниками правоохоронних органів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів