У Львові заарештували керівника комунального підприємства

17:15 4 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: npu.gov.ua

Працівники поліції затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради з «відкатом» у 680 тисяч гривень.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 4 лютого, що Галицький районний суд Львова обрав сьогодні запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення одного мільйона гривень 67-річному керівнику комунального підприємства, якого затримали 31 січня слідчі поліції під час отримання 690 тисяч гривень неправомірної вигоди разом із його 29-річною пособницею, котра забезпечувала імітування добросовісної участі суб’єкта підприємництва в тендерній закупівлі та переводила в готівку отримані від злочинної схеми кошти.

«Так званий «відкат» задокументовано під час досудового розслідування кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) та частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України за фактом привласнення бюджетних коштів при закупівлі комунальної техніки. У п’ятницю, 1 лютого, Галицький районний суд Львова обрав 29-річній жінці-пособниці запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Натомість у прес-службі Національної поліції поінформували, що її працівники затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради з «відкатом» у 680 тисяч гривень у Києві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів