У Львові заарештували азербайджанця

10:20 22 травня 2019 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

34-річний громадянин Азербайджану побив на вулиці Джерельній у Львові 21-річного хлопця й відібрав у нього мобільний телефон, планшет, золоту прикрасу та гроші.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в середу, 22 травня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, Шевченківським районним судом Львова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою громадянину Республіки Азербайджан, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України(відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого). Інцидент стався 21 квітня близько першої години ночі поблизу одного із житлових будинків на вулиці Джерельній у Львові».

«34-річний зловмисник підійшов до 21-річного хлопця та побив його – завдав декілька ударів по голові та тілу. При цьому, лиходій викрав мобільний телефон, планшет, золоту прикрасу і гроші. Після скоєного – утік. Сума завданих потерпілому збитків становила майже дев’ять тисяч гривень», – поінформували також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів