У Львові вдруге «погоріла» під час одержання хабаря посадовець комунального підприємства

14:36 8 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: bukpravda.cv.ua

Як повідомляє в п’ятницю відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у 2011 році її вже було впіймано при отриманні нею майже $2 тисяч.

Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю обласного управління МВС у взаємодії з представниками засобів масової інформації викрили 45-річного посадовця комунального підприємства у Львові під час одержання нею хабаря за нефіксування виявленого самовільного будівництва й непритягнення винуватця до передбаченої законодавством відповідальності. Причому вона вже «погоріла» в 2011 році при отриманні нею майже $2 тисяч за сприяння в наданні дозволів на влаштування будівельних майданчиків. 

Згадана посадовець очолювала тоді комунальне підприємство. Рішенням суду її було засуджено до п’яти років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на один рік, який завершився лише місяць тому. 

І ось проти неї знову відкрито кримінальне провадження – за частиною 2 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, яка  передбачає покарання у вигляді штрафу, або арешт на строк від трьох до шести місяців або ж позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років. Про це повідомляє сьогодні, 8 серпня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів