У Львові вимагав та отримав хабар директор гаражного товариства

10:20 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: cknews.info

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, директор гаражного товариства «вимагав та отримав від львів’янина неправомірну винагороду у сумі 22,8 тисячі гривень у доларовому еквіваленті за внесення його до списку членів гаражного товариства та надання (визначення) йому у подальшому місця під будівництво гаражу».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 6 січня, що у Львові вимагав та отримав хабар директор гаражного товариства. У повідомленні також конкретизують:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури області, викрили керівника гаражного товариства, котрий, скориставшись своїми службовими повноваженнями, отримав неправомірну вигоду. Керівник товариства вимагав та отримав від львів’янина неправомірну винагороду у сумі 22,8 тисячі гривень у доларовому еквіваленті за внесення його до списку членів гаражного товариства та надання (визначення) йому у подальшому місця під будівництво гаражу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю  на  строк до трьох років та з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів