У Львові викрили розкрадання коштів для ремонту автодороги

14:15 16 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

Працівники управління захисту економіки у Львівській області та слідчі Франківського відділу поліції викрили факт розкрадання бюджетних коштів, призначених для ремонту одного із львівських шляхопроводів.

Про це повідомили у вівторок, 16 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Під час аналізу затверджених актів виконаних робіт, які проводила підрядна організація на підставі укладеного договору, правоохоронці з’ясували, що в документи внесено неправдиві відомості щодо використання спеціальної техніки. Це призвело до завищення вартості цих робіт на суму 144,9 тисячі гривень, чим було заподіяно збитки територіальній громаді міста Львова на зазначену суму». 

«Керівнику фірми-підрядника повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених частиною 2 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене ними, – позбавлення волі на строк до п’яти років  з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів