У Львові вночі потовклися п'ять автомобілів

12:32 3 листопада 2021 р.

Фото до новини

За ніч у Львові два нетверезі водії скоїли три ДТП.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Учора близько 21-ї години керманич Suzuki Grand Vitara здійснив наїзд на перешкоду, що на вулиці Пулюя і поїхав з місця пригоди. Далеко не встиг від'їхати і пошкодив два припарковані авто: Renault Kangoo та Buick Encore.

У водія патрульні виявили ознаки алкосп'яніння. 49-річний львів'янин від перевірки відмовився. На нього склали 5 адмінматеріалів: два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ще один протокол за ст. 122-4 (Залишення місце ДТП) КУпАП, також постанову за ч. 1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Ще один нетверезий водій відзначився на Проспекті Свободи. 25-річний львів'янин керуючи транспортним засобом Renault Trafic здійснив зіткнення з автомобілем Porsche Cayenne.

У винуватця виявили ознаки алкосп'яніння. Він погодився пройти перевірку в медичному закладі. Результат — 1,80 проміле. Порушник отримав два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Розкоркована пляшка алкоголю в салоні: Citroen Berlingo у Львові зіткнувся з Kia

На автодорозі Львів-Краковець п'яний водій сильно розбив свій автомобіль

Два п'яні водії вчинили ДТП в центрі Львова та у Винниках (відео)

П'яний 22-річний водій перекинув автомобіль з пасажирами: 17-річна дівчина загинула

П'яний водій у Буську перекинув автомобіль з дівчатами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів