У Львові ув’язнили трьох розбійників

11:15 20 листопада 2018 р.

Залізничний районний суд у Львові

Залізничний районний суд у Львові
Фото: google.com.ua

Львівська місцева прокуратура №2 домоглася в суді вироку 43- та 47-річним львів’янам і 50-річній жительці Львівщини.

Троє обвинувачених прокуратурою, перебуваючи в липні 2017 року в стані алкогольного сп’яніння в Скнилівському парку, завдали 57-річному чоловіку ударів ножем, після чого викрали з його сумки светр. У потерпілого, за даними медичних документів, були два поранення – одне на шиї, яке проходило у межах підшкірно-жирової клітковини, друге проникало у плевральну порожнину та наскрізь ушкоджувало ліву легеню.

Згідно висновку експерта, завдані потерпілому поранення відносяться до тяжких тілесних ушкоджень. Відтак його кривдники обвинувачувалися правоохоронцями у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи , яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Вироком Залізничного районного суду  Львова розбійників визнано винними у вчиненні інкримінованого їм злочину. Відтак, двох чоловіків засуджено до восьми років позбавлення волі, а жінку – до восьми років та шести місяців ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомили у вівторок, 20 листопада, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів