У Львові судитимуть винуватця зіткнення автівок

13:00 25 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні зауважили 24 лютого на вулиці Личаківській скупчення людей біля розбитого автомобіля.

Про це повідомили у вівторок, 25 лютого, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли, що його працівники з’ясували, що водій автомобіля «Kia Soul» не дотримався бокового інтервалу, здійснив зіткнення з автомобілем «Mersedes-Benz», який їхав поручастиною  Не зупиняючись, винуватець ДТП продовжив рух та в’їхав в задню частину автомобіля «BMW», який мав намір повернути праворуч на вулицю Смольського.

«BMW» розвернуло на 180˚ та викинуло на тротуар, а автомобіль «Kia» зіткнувся з металевою огорожею. Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди інспектори помітили у водія «Kia» очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від огляду в присутності двох свідків.

Патрульні склали на 45-річного водія автомобіля «Kia» протоколи за статтею 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП), частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) й частиною 1 статті 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які передадуть до суду. Як інформував «ЩЛ», на Львівщині розшукали водія, який збив насмерть жінку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів