У Львові судитимуть водія, з вини якого загинув пішохід

17:41 4 червня 2021 р.

Фото до новини

26-річний мешканець Львівського району, керуючи автомобілем «БМВ», порушив вимоги Правил дорожнього руху, зокрема, перевищив дозволену швидкість руху та скоїв наїзд на пішохода, який помер від отриманих травм.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 березня  близько 19.30 на вулиці Городоцькій у Львові. Як встановили правоохоронці, 26-річний водій автомобіля «БМВ», мешканець одного з сіл Львівського району, порушив вимоги Правил дорожнього руху, зокрема, перевищив дозволену швидкість руху та скоїв  наїзд на пішохода - львів’янина віком 58 років, який переходив проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, завершене.

Обвинувальний акт щодо водія скеровано на розгляд суду. Йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Замість подушки безпеки в автомобілі - тайник для контрабанди

За викрадення ВАЗ-2109 на Львівщині засудять так само, як і за крадіжку Мерседеса

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів