У Львові судитимуть трьох рекетирів

10:44 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bug.org.ua

Прокуратурою Львова затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох осіб, які у лютому цього року організували викрадення заступниці голови правління однієї з банківських установ.

Встановлено, що вказані громадяни – мешканці села Підбірці Пустомитівського району, умисно вчинили на вулиці Богдана Хмельницького у Львові зіткнення з автомобілем, в якому перебувала потерпіла зі своїм чоловіком, завдали їм тілесних ушкоджень та викрали жінку. У подальшому, спільники заволоділи майном, дорогоцінними прикрасами та коштами потерпілої на загальну суму понад 800 тисяч гривень та, погрожуючи фізичною розправою, незаконно утримували її в заздалегідь орендованому помешканні, вимагаючи у родичів сплатити 150 тисяч доларів США викупу.

Однак, через кілька діб після викрадення заручницю було звільнено працівниками міліції, а зловмисників затримано. Відтак, їх обвинувачено у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 2 статті 146, частиною 1 статті 147, частиною 2 статті 289, частиною 4 ст. 187 та частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України, тобто у незаконному позбавленні волі або викраденні людини за попередньою змовою, незаконному заволодінні транспортним засобом, захопленні заручників, розбої та вимаганні.

Обвинувальний акт відносно них прокуратурою скеровано до Шевченківського районного суду міста Львова. Ще один спільник викрадачів на цей час оголошений у розшук.

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів