У Львові судитимуть трьох інформаторів терористичної організації «ДНР»

16:15 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

У прес-службі обласної прокуратури повідомили в п’ятницю, що цією установою затверджено та скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях стосовно трьох мешканців Донецької області за сприяння діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка».

Розслідуванням встановлено, що ці громадяни передавали бойовикам інформацію про місця дислокації та маршрути переміщення Збройних Сил України, які були залучені до проведення антитерористичної операції на Донеччині. У подальшому отримані дані використовувались представниками незаконних збройних формувань при здійсненні терористичних актів проти військовослужбовців України.

Внаслідок належно проведених працівниками Служби безпеки України слідчо-розшукових заходів трьох спільників було затримано у березні цього року. Їх дії кваліфіковано за частиною 1 статті 258-3 Кримінального кодексу України (сприяння діяльності терористичної організації), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Державне обвинувачення у провадженнях підтримуватиме прокуратура Львівської області.

Про це повідомили сьогодні, 15 травня, в прес-службі обласної прокуратури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів