У Львові судитимуть сутенерів неповнолітніх повій

09:48 6 липня 2018 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

Слідчі передали до Шевченківського районного суду Львова обвинувачення у злочинне втягненні чотирьох дівчат у зайняття проституцією

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 6 липня: «За процесуального керівництва прокуратури області, слідчими Шевченківського відділу Нацполіції повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Банда діяла у Львові упродовж листопада 2017 березня 2018 року».

«Організатор – 21-річна мешканка Пустомитівського району, її співучасники – 37-річний житель Пустомитівщини, а також 35-річний уродженець Російської Федерації. Усі вони, відповідно до розприділених ролей, займались сутенерством», – поінформували також у прокуратурі.

«Зловмисники залучили до зайняття проституцією чотирьох дівчат з Львівщини, двоє із яких неповнолітні. Повій забезпечували відвертим одягом, контрацептивами, а також доставляли на автомобілі до обумовлених місць. Неслухняних – карали штрафами. Одна година таких «послуг» вартувала 1500 гривень. Рекламу щодо надання особами жіночої статті послуг сексуального характеру порушники розмістили у мережі Інтернет і регулярно оновлювали», – розповіли також у прокуратурі.

«На даний час досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт наприкінці червня скеровано до Шевченківського районного суду мЛьвова для розгляду по суті. У разі доведення вини лиходіям загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів