У Львові судитимуть «прихватизаторів» комунального майна на суму 3,5 млн. грн

15:33 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ks.arbitr.gov.ua

Як повідомила в п’ятницю прес-служба обласної прокуратури, три члени злочинного угрупування незаконно привласнили 12 об’єктів нерухомості.

Прес-служба прокуратури Львівської області інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «У Львові члени злочинного угрупування незаконно привласнили комунального майна на 3,5 млн грн.»:

«Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 3-х членів злочинного угрупування, які підозрюються в протиправному заволодінні нерухомим майном територіальної громади м. Львова, його подальшій реалізації та отриманні неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 209,ч. 5 ст.27, ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 375 КК України). Зазначимо, що у ході досудового розслідування встановлено, що організатором групи був практикуючий юрист, який використовуючи корупційні зв’язки у Львівській міській раді, судах області та ОКБ ЛОР «БТІ та ЕО» разом із спільниками привласнили 12 об’єктів нерухомого майна, загальною площею понад 2 тис.450 м2 вартість якого становить більше 3,5 млн.грн.

Учасникам злочинної групи обрано запобіжні заходи у вигляді взяття під варту та застави. Згідно Кримінального кодексу України, зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів