У Львові судитимуть посадовця Держпродспоживслужби

18:45 23 червня 2020 р.

Фото до новини

Посадовця обвинувачують у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України) - 10 тисяч гривень.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно виконувача обов'язків начальника одного з відділів ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області. Посадовець обвинувачується у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Слідством встановлено, що посадовець вимагав та одержав 10 тисяч гривень від підприємця за надання позитивного висновку перевірки закладу громадського харчування. Також він обіцяв не накладати штраф за виявлені на підприємстві порушення санітарних норм.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Львівської області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Про це повідомило ДБР.

Головний митний інспектор у Львові не розгледів на кордоні Mercedes-Benz, повідомив "Щоденний Львів".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів