Головний митний інспектор у Львові не розгледів на кордоні Mercedes-Benz

18:22 23 червня 2020 р.

Фото до новини

Слідство з'ясувало, що інспектор під час митного оформлення не здійснив належний огляд автомобіля "Mercedes-Benz", через що держбюджет недоотримав митних платежів на суму більш ніж 169 000 гривень.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно в.о. головного державного інспектора митного оформлення Львівської митниці ДФС. Його звинувачено у службовій недбалості, що завдала істотної шкоди охоронюваним законом державним інтересам (ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Слідством встановлено, що інспектор під час митного оформлення не здійснив належний огляд автомобіля "Mercedes-Benz", через що держбюджет недоотримав митних платежів на суму більш ніж 169 000 гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Львівської області.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. 

Про це повідомило ДБР.

"Щоденний Львів" повідомляв, що у Львові засудили "адвоката"-ошуканця і спіймали паркувальника-шахрая.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів