У Львові судитимуть екстрадованого з Італії обвинуваченого у вбивстві

11:10 24 червня 2019 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

На лаві підсудних опинився чоловік, який разом зі спільником розстріляв львів’янина.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 24 червня: «За процесуального керівництва прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування стосовно 36-річного уродженця Городоччини, який підозрювався у вчиненні у кримінальних правопорушень, передбачених пунктом 12 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України».

«Інцидент стався у вересні 2015 року на вулиці Генерала Грекова у Львові. Обвинувачений разом зі своїм спільником, який дотепер перебуває у розшуку, із вікна автомобіля розстріляли львів’янина. Від отриманих травм потерпілий помер», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Затримали фігуранта в червні минулого року правоохоронці Італійської республіки та екстрадували до України. На даний час обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду Львова. Стосовно зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Максимальний термін покарання, який йому загрожує, – довічне позбавлення волі», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів