У Львові судитимуть аферистів

14:30 5 березня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: promin.cv.ua

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (відділу детективів) Головного управління поліції Львівщини, спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області скерували на розгляд суду обвинувальний акт щодо учасників злочинної групи.

Про це повідомили в четвер, 5 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що 60-річний львів‘янин залучив начальника та старшого касира відділення одного з банків, до стійкого об‘єднання із заволодіння коштами мешканців Львова. Впродовж 2015-2016 років учасники злочинної групи., отримуючи кошти від громадян для внесення на депозитний рахунок, підробляли фінансово-бухгалтерські документи і договори, а кошти на рахунки в банк не розміщували, а привласнювали.

Обвинувачені привласнили  майже 800 тисяч гривень клієнтів фінансової установи. Слідчі повідомили їм про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 4 статті 190 (шахрайство), частиною 3 статті 28, частиною 3 статті 358, частиною 3 статті 28, частиною 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Обвинуваченим загрожує від п’яти до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині судитимуть підозрюваних у шахрайстві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів