У Львові судитимуть адвоката, який ударив ногою в обличчя підлітка

11:31 3 липня 2024 р.

Фото до новини

У травні цього року у Львові підозрюваний грубо порушив громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю.

Про це повідомила прокуратура  Львівської області, пише DailyLviv.com.

За дорученням керівника Львівської обласної прокуратури, ювенальним прокурором Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру адвокату за фактом хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України).

За даними слідства, у травні цього року у Львові підозрюваний грубо порушив громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю.

Зокрема, перебуваючи біля одного із готельно-навчальних комплексів міста чоловік почав нецензурно висловлюватись до неповнолітнього, принижуючи його честь та гідність.

Читайте також: Старший брат до смерті побив неповнолітнього брата

Надалі, ігноруючи прохання потерпілого та перехожих припинити конфлікт, чоловік вдарив хлопця в лице та пах, від чого той впав на землю.

Проте підозрюваний на цьому не зупинився та наніс ще близько 30 ударів кулаком по тілу потерпілого, а також ударив ногою в обличчя хлопця.

Внаслідок чого неповнолітній отримав легкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування здійснює ЛРУП №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, мешканець Золочівщини біля магазину посварився з приятелем, вдарив його ножем і втік.

Читайте також: На Львівщині затримали зловмисника, який жорстоко побив чоловіка у кафе

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів