У Львові судитимуть 19-річних обвинувачених у розбої

11:15 19 липня 2018 р.

Личаківський районний суд

Личаківський районний суд
Фото: google.com.ua

Львівська місцева прокуратура №1 передала до суду обвинувальний акт стосовно трьох 19-річних жителів Турківського і Стрийського районів, які підозрювалися у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Про це повідомили в четвер, 19 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Подія трапилась цьогоріч 23 травня, близько 03.30 на вулиці Костя Левицького у Львові. Вступивши попередньо у злочинну змову, вказані особи намагалися відібрати майно у потерпілого. При цьому обвинувачені погрожували чоловіку кишеньковими ножами та пневматичною зброєю».

«Викравши у 22-річного львів’янина 400 гривень, порушники утекли. Проте незадовго їх затримали правоохоронці та повідомили про підозру. Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Тепер долю лиходіїв вирішуватиме Личаківський районний суд Львова. У разі доведення вини їм загрожує від семи до 10 років позбавлення волі», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів