У Львові судять крадія скриньки для пожертв

13:40 24 травня 2019 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

Львівська місцева прокуратура №2 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого за злочини проти власності уродженця Сколівщини.

Про це повідомили в п’ятницю, 24 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Обвинувачений підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно та поєднана із проникненням у приміщення). Два епізоди злочину 23-річний зловмисник вчинив уночі 22 та 25 квітня цього року».

«Пошкодивши вхідні двері, хлопець проник у церкву в Брюховичах, звідки таємно викрав нагрудний позолочений хрест із прикрасами, фотоапарат та гроші зі скриньки для пожертв. Після скоєного покинув місце злочину. Усього лиходій завдав збитків на суму понад 22 тисяч гривень», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«У ході досудового розслідування, яке здійснювали слідчі Шевченківського відділу поліції, правопорушник повернув награбоване майно настоятелю храму. За вчинене йому загрожує від трьох до шести років позбавленням волі. На даний час справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді Львова», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів