У Львові стріляли в спину патрульному (відео, оновлено)

19:25 20 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

На місце викликали слідчо-оперативну групу.

У Патрульній поліції Львова повідомили сьогодні, 20 жовтня:

«20 жовтня о третій годині ночі екіпаж приїхав на виклик на вулицю Шафарика, 2 – сімейна сварка. Коли патруль вийшов з машини і пішов у напрямку під’їзду – в спину пролунав постріл. Стріляли з пневматичного пістолета. Куля потрапила у лобове скло припаркованого автомобіля «Таврія». Лише один метр, врятував поліцейського. Інспектор був у бронежилеті, однак, якщо б куля потрапила в голову, то травми не уникнути.

Патрульні змушені були оголити зброю і оглянути територію. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Огляд місця злочину ускладнили пошуки власника автомобіля – куля лишила невеликий отвір, тому до неї доступу не має. Стріляли з дев‘ятиповерхового будинку».

Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де в коментарях нагадали: «Кілька місяців тому на «Варті» було повідомлення про те, що на цій вулиці з будинку стріляли по маршрутці. І фото було з пробитим вікном. Значить, цей стрілок далі там живе і «бавиться». Натомість на «Телеканалі новин «24» розповіли у вівторок:

«У Львові поліцейські виїхали на виклик на сімейні розбірки, але коли вийшли з машини й пішли в напрямку під’їзду їм пролунав постріл у спину. Патрульний Артур Іваха розповів: «Я почув невідомий шум, встав біля машини, а потім пролунав постріл, я тоді не зорієнтувався звідки він тоді пролунав». 

Як виявилося стріляли з сусіднього будинку. Куля пролетіла за один метр від поліцейського й потрапила у лобове скло припаркованого автомобіля. Утім, ані кулі, ані стрілка не знайшли. 

Користувачі на «Facebook»-сторінці Патрульної поліції Львова пишуть, що й раніше невідомий стрілок стріляв тут по автомобілях. Дописувачі запевняються, що на цій вулиці з будинку вже стріляли по маршрутці.

Наразі працюють слідчі і збирають докази. Самі ж поліцейські сумніваються, що стрілка покарають. Однак, кримінальне провадження таки відкрито. І якщо справу розцінять як напад на поліцейського, то зловмиснику світить до семи років позбавлення волі».

Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів