У Львові спіймали 25-річного закладника з Кривого Рогу

15:58 12 жовтня 2022 р.

Фото до новини

25-річного мешканця міста Кривий Ріг, який тимчасово проживає у Львові, причетного до розповсюдження психотропної речовини «PVP», викрили оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно зі слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2.

 
1 жовтня під час відпрацювання території правоохоронці виявили на вулиці Низинній у Львові чоловіка, який поводився підозріло. При поверхневому огляді у нього було виявлено та вилучено 850 розфасованих пакетів, готових до розповсюдження, з речовиною, ззовні схожою на солі «PVP».
 
Все вилучене скеровано на експертне дослідження.
 
Правоохоронці встановили особу чоловіка, 25-річного мешканця міста Кривий Ріг, який тимчасово проживає у Львові, та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів