У Львові схопили трьох рецидивістів

10:00 12 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні затримали трьох раніше судимих львів’ян.

Про це повідомили у вівторок, 12 лютого, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Вчора вдень до патрульних 1-го батальйону надійшов виклик з вулиці Трещаківського, де невідомі, допоки чоловік заводив дитину в садок, викрали з автомобіля «Fiat Doblo» сумку. В ній були банківські картки, 4000 гривень, документи на автомобіль. 43-річний заявник додав, що коли зачиняв автомобіль, увімкнув сигналізацію, а коли прийшов – вона була вимкнена».

«Чоловікові пощастило, що свідком цієї події став мешканець сусіднього будинку. Він бачив, як невідомі, котрі, ймовірно, вчинили крадіжку, поїхали на автомобілі «Mercedes» синього кольору і навіть запам’ятав номер. Інспектори перевіривши у базі даних цей номерний знак, з’ясували, що цим транспортним засобом керує раніше судимий за грабежі та крадіжки», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні, обстежуючи прилеглі території, побачили розшукуваний ними автомобіль на вулиці Кульчицької. У ньому нікого не було. Не гаючи часу, патрульні сповістили про цей інцидент карному розшуку Залізничного відділу поліції. Однак, не встигли останні приїхати, як до автомобіля підійшли троє чоловіків і поїхали. Вони не здогадувалися, що за ними вже стежать патрульні», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Автомобіль прямував вулицею Петлюри, згодом виїхав на Кульпарківську й припаркувався на вулиці Лікувальній. Там їх і затримали патрульні разом із розшуківцями. На місце події викликали слідчих. В присутності свідків з автомобіля вилучили брелок-сканер, гроші, банківські картки, дві переносні радіостанції, квитанції з ломбардів та інші речі. Затриманими особами виявилися раніше судимі львів’яни віком 36 років, 39 років та 41 рік», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів