У Львові схопили «мисливця за ланцюжками»

12:44 19 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 20minut.ua

Затриманому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

18 червня близько 20.00 працівники Личаківського райвідділу міліції почули крики жінки, яка кликала на допомогу. Як з’ясували правоохоронці, жінку пограбували. До неї підбіг невідомий чоловік та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном. Потерпіла вказала, куди побіг зловмисник і працівники міліції одразу кинулися на його пошуки.

Начальник сектору карного розшуку Личаківського райвідділу міліції, майор міліції Юрій Фок, розповів: «За декілька хвилин. співробітники карного розшуку затримали чоловіка, котрий підозрюється у скоєнні грабежу та вилучили у нього золотий ланцюжок з кулоном. Ним виявився 30-річний безробітний мешканець міста Львова».

Зловмисника затримано у порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Наразі правоохоронці перевіряють чи причетний зловмисник до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів