У Львові схопили двох «мисливців за ланцюжками»

23:20 16 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

На крики дівчини відгукнулися перехожі, які перехопили злочинця, котрий втікав.

«Сьогодні, 16 червня, у скверику навпроти школи №65 на вулиці Повітряна 92 (Сірка, 16, Левандівка) хлопець (на фото в наручниках) зірвав з дівчини золотий ланцюжок. На крики дівчини відгукнулись прості громадяни, які перехопили злочинця, що втікав. Можливо у когось теж відбувся подібний інциндент і вони впізнають на фото й свого кривдника. Відповідно до статті 186 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі» – повідомили сьогодні, 16 червня, на сторінці громадського формування «Варта1» в інтернет-мережі «Facebook». Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли у вівторок:

«До Шевченківського райвідділу міліції, звернулася 15 червня 35-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що близько четвертої години дня невідомий чоловік на вулиці зірвав з її шиї золотий ланцюжок.

Працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний львів’янин. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів