У Львові розслідують скаргу про побиття й пограбування охоронцями ресторану

11:58 13 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

У потерпілого діагностовано множинні забої м‘яких тканин голови і струс головного мозку.

«У центрі Львова охоронці ресторану побили і пограбували чоловіка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження», – повідомили сьогодні, 13 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

«Працівники поліції розслідують заяву жителя Львівщини, який повідомив про те, що вночі 11 квітня у центральній частині Львова його побили і пограбували охоронці одного з популярних закладів громадського харчування. До Галицького відділу поліції із заявою звернувся 30-річний житель одного із сіл Пустомитівського району, який повідомив, що 11 квітня близько 00.30 працівники охорони одного з львівських ресторанів нанесли йому тілесні ушкодження та заволоділи грошима в сумі 5000 гривень.

Інцидент стався у центральній частині міста, неподалік від закладу де працюють охоронці. У потерпілого діагностовано множинні забої м‘яких тканин голови і струс головного мозку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років). Обставини події з‘ясовуються. Ведеться слідство».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів