У Львові розслідують обставини смерті чотирирічної дівчинки

10:00 16 серпня 2018 р.

Львівська місцева прокуратура №1 на вулиці Богомольця

Львівська місцева прокуратура №1 на вулиці Богомольця
Фото: lia.lvivcenter.org

Львівська місцева прокуратура №1 розпочала кримінальне провадження за фактом неналежного виконання своїх професійних обов’язків медичними працівниками.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «15 серпня 2018 року Львівською місцевою прокуратурою №1 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом неналежного виконання своїх професійних обов’язків медичними працівниками, які спричинило тяжкі наслідки малолітній, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України (смерть малолітньої дитини). У ході досудового розслідування з’ясовано, що потерпіла 12 серпня доставлена зі Сколівської районної центральної лікарні до Західноукраїнського спеціалізованого дитячячого медичного центру з попереднім діагнозом «укус змією нижньої кінцівки».

«Дівчинка перебувала у львівському лікувальному закладі впродовж двох днів, де 14 серпня померла. Проведення досудового розслідування доручено слідчому управлінню Головного управління Нацполіції у Львівській області та його хід перебуває на контролі прокуратури області», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові померла чотирирічна дівчинка, яку вкусила змія.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів